Achter de naam Nadine Home staat de jong getalenteerde en behulpzame Nadine van Veghel, waarbij lang gekoesterde dromen, persoonlijke ambities, creativiteit en oog voor detail zijn samengevlochten om zo het ontstaan van deze unieke webshop te verwezenlijken.

De stijl van deze frisse en milieubewuste onderneemster kenmerkt zich met de woorden stoer, puur, natuurlijk, industrieel en fris. Deze zijn allen terug te vinden in haar veelzijdige creatieve uitingen.

In 2010 studeerde ik af aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam met de titel ‘Bachelor of Design’. Vanuit daar heb ik me verder ontwikkeld en ben ik begonnen als freelance interieurontwerpster.

Mijn passie als interieurontwerpster en stylist heb ik ontwikkeld in meerdere projecten welke elke keer weer een leuke nieuwe uitdaging zijn. Het mooie van thuis komen is dat je weer in jouw fijne vertrouwde plekje bent, daar waar je je veilig voelt. Ik vind het leuk om mensen te helpen om dit fijne plekje te creëren. ‘Home is not a place. It’s a feeling’. Met net dat stukje gevoel waar mensen naar op zoek zijn, mag ik helpen. Ik ervaar het elke keer weer als een hele eer.

In het voorjaar van 2014 deed zich een mooie kans voor om een omgewaaide berkenboom te redden van het vuur. Ik besloot deze nieuw leven in te blazen en hier mijn persoonlijke touch aan te geven om zo een grote diversiteit aan producten te ontwerpen.

De hoogwaardige kwaliteit, natuurlijke uitstraling en zorgvuldige behandeling maken deze items tot een onmisbare aanvulling in je interieur.

Elke tak heeft zijn eigen identiteitskaartje waarop te lezen is waar deze tak vandaan komt. Ook over het verzenden van mijn producten heb ik nagedacht. Ik gebruik namelijk gewoon dozen uit de supermarkt. Waarom nieuwe dozen gebruiken, als oude dozen ook nog prima te gebruiken zijn? Ik probeer alles zo maatschappelijk verantwoord te doen.

Kortom voor zowel het interieurontwerp en styling, de verkoop van handmadewithlove en milieubewuste producten ben je bij Nadine Home aan het juiste adres.

 

Liefs,

Nadine

  • 2010
  • 2011
  • 2016
  • 2016