Stap 1 Oriënteren

In het eerste gesprek maken we vrijblijvend kennis met elkaar. Samen achterhalen we jouw wensen en behoeften en zoeken we naar een passende interieurstijl. Graag ontvang ik een plattegrond van de desbetreffende ruimtes.

 

Hieronder vast een aantal mogelijkheden wat ik voor je kan doen:

*Indelingsadvies – voor de optimale indeling. Mondeling of door middel van een plattegrond met eventueel een perspectief en wandaanzichten erbij.

*Kleur en sfeeradvies – de juiste balans tussen je meubels en kleuren

*Personal shopperSamen op pad om te zoeken naar de juiste meubels

*Verlichtingsplan – ook ‘s-avonds genieten

*Styling van de woning – de puntjes op de “i”, ik koop accessoires voor je in en combineer deze met de bestaande meubels.

*Projectinrichting – voor een mooie zakelijke, maar toch huiselijke uitstraling

 

Je mag verschillende opties met elkaar combineren om zo tot een passend advies te komen. In het gesprek zoeken we samen naar de mogelijkheden welke bij jouw wensen en budget passen. Wanneer je een goed gevoel hebt bij het gesprek, ga ik de eerste ideeën voor je uitwerken. Deze ideeën worden gepresenteerd tijdens een tweede gesprek.

Stap 2 Inspireren en adviseren

Mijn ideeën zijn uitgewerkt in bijvoorbeeld een ontwerpschets met daarbij een moodboard en een voorstel voor de meubels en materialen. De manier van uitwerken hangt af van wat we tijdens het eerste gesprek besproken hebben en welke optie je gekozen hebt. Zien, voelen en ervaren staan centraal. Mochten er punten zijn die je gewijzigd wil zien dan kan dat uiteraard.

 

 

“Het mooie van thuis komen is dat je weer in jouw fijne vertrouwde plekje bent, daar waar je veilig voelt. Ik vind het leuk om mensen te helpen om dit fijne plekje te creëren. ‘Home is not a place. It’s a feeling’. Met net dat stukje gevoel waar mensen naar op zoek zijn, mag ik helpen. Ik ervaar het elke keer weer als een hele eer.”

Hey! Spreekt mijn werkwijze je aan?

Neem vrijblijvend contact met me op

Geef je wensen aan me door, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een  afspraak in te plannen.